Toimitilat ja ympäristö

Ammatillinen perhekoti Meritähti sijaitsee Raumalla luonnonläheisyydessä meren rannalla. Perhekoti toimii tilavassa omakotitalossa hyvin kodinomaisessa ympäristössä. Pihapiirissä sijaitsee myös toinen pieni (n. 60m2) omakotitalo, jonka on tarkoitus toimia tukiasuntona siinä vaiheessa, kun lapset alkavat itsenäistyä ja on aika alkaa harjoitella itsenäisempää asumista ja omassa kodissa pärjäämistä. Itsenäisymistä on hyvä harjoitella turvallisesti oman kodin lähellä.

Perhekoti Meritähti on sijaintinsa puolesta lapsille ja nuorille ihanteellinen asuinpaikka. Se sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, jossa on luonto aivan lähellä. Meritähdestä on kuitenkin lyhyt matka palvelujen pariin sekä Rauman keskustaan. Tämä mahdollistaa isommille lapsille/nuorille hyvät kodin ulkopuoliset harrastusmahdollisuudet sekä itsenäisen liikkumisen. Koulut ja päiväkodit ovat myös lähellä.

Rauma tarjoaa pienenä, mutta monipuolisena kaupunkina oivan kasvupaikan lapsille ja nuorille. Raumalta löytyvät hyvät harrastusmahdollisuudet ja koulupalvelut. Rauma tarjoaa myös monia eri alojen opiskelupaikkoja nuorille.