PERHEKOTI MERITÄHTI

Main Content

Harrastukset

Perhekodin vapaa-aika kuluu normaalin perheen tavoin. Meritähdessä lasten kanssa kotona olon ja pihapiirissä yhdessä tekemisen lisäksi toimintaa suunnataan myös kodin ulkopuolelle. Lasten kanssa harrastetaan ja retkeillään yhdessä. Merenrantamiljöö ja pihapiiri mahdollistavat upeat puitteet monenlaiselle toiminnalle sekä aktiviteeteille niin kesällä kuin talvellakin. Merelliset harrastukset ovat perhekodin arkea. Kesällä uidaan, veneillään ja kalastetaan. Talvella pilkitään, luistellaan, hiihdetään ja tehdään retkiä saariin. Perhekodin elämään kuuluu myös mökkeily saarimaisemissa.

Perhekodissa on mahdollista saada ohjausta mm. tietotekniikassa, käsitöissä, liikunnassa, teknisissä töissä, luontokasvatuksessa ja kuvataiteissa.

Lapsilla on myös omia ystäviä, menoja ja harrastuksia kodin ulkopuolella. Lapsia kannustetaan kodin ulkopuolisten harrastusten pariin, joiden valinnassa kuunnellaan heidän toiveitaan.

Selaa kuvia

Vesiurheilua Veneessä Talviurheilua Metsäretkellä Pilkkimään menossa Rannalla Retkellä Sieniretkellä Retkeilyä Veneilyä Uimahyppy